یک وسیله ضروری در گلخانه ها که باید در طول زمستان برای رشد گیاهان وجود داشته باشد جت هیتر گلخانه است. نصب سیستم هیتر حرارتی گلخانه در طول ماه های سرد، برای این است که از پتانسیل رشد گیاهان حتی در فصول سرد زمستان استفاده کنید. قیمت جت هیتر گلخانه و انواع  جت هیتر های گلخانه ای متفاوت هستند.

در طول زمستان جت هیتر گلخانه وسیله ای است که، برای تولید گرمای لازم برای رشد گیاهان در گلخانه ها استفاده می شود. انواع هیتر حرارتی گلخانه در بازار وجود دارد. اما انتخاب نوع و قیمت جت هیتر گلخانه بستگی به شرایط گلخانه شما دارد. بهترین زمان برای آماده سازی گلخانه برای ماه های زمستان آینده، نصب سیستم جت هیتر گلخانه قبل از فرا رسیدن سرما است.

ضرورت وجود هیتر حرارتی در گلخانه

شاید فکر کنید که نصب جت هیتر گلخانه برای شما می تواند گران باشد. در مقابل، گلخانه شما برای رشد دادن گیاهان مناسب برای فصل گرما آمادگی کامل خواهد داشت. بعضی از گلخانه ها به علت نداشتن تجهیزات گرمایشی، عملأ در فصل سرما به تعطیلی کشیده می شوند. با اینکه می توان به کمک  هیتر حرارتی گلخانه گیاهان خارج از فصل را که بازار خوبی دارند و باعث سود فراوان شما می شوند، پرورش داد. به همین علت اضافه کردن هیتر به طراحی گلخانه هوشمندانه است.

چگونه هیتر حرارتی گلخانه ای مناسب انتخاب کنیم؟

انتخاب جت هیتر گلخانه ای مناسب ممکن است برای شما یک موضوع گیج کننده باشد. چند عامل وجود دارد که در تصمیم گیری در مورد سیستم هیتر حرارتی گلخانه ای صحیح نقش دارند:

  • گلخانه شما چه اندازه است؟
  • آب و هوای شما تا چه میزان سرد می شود؟
  • ارزان ترین/ مقرون به صرفه ترین گزینه در منطقه شما کدام هیتر است؟
  • گلخانه شما چه نوع ساختی دارد؟
  • چه حجمی از گیاهان می خواهید پرورش دهید؟
  • چه نوع گیاهانی را برای رشد انتخاب می کنید؟
  • گیاهان مختلف برای زنده ماندن به دماهای مختلفی احتیاج دارند. برخی سازگار هوای گرم هستند و برخی دیگر سازگار با هوای سرد. بنابراین تصمیم گیری در مورد جت هیتر گلخانه ارتباط زیادی با نحوه استفاده از گلخانه شما دارد. گیاهان خودشان نیز گرما ایجاد می کنند. آیا همه فضای گلخانه شما پر از گیاهان خواهد شد، یا فقط قصد دارید بخشی از فضای گلخانه را استفاده کنید؟ شما باید در مورد چگونگی مدیریت گلخانه خود در زمستان فکر کنید. در غیر این صورت، شما نمی توانید برای گلخانه خود انتخاب هیتر مناسبی داشته باشید.انواع جت هیتر گلخانهمتداول ترین جت هیتر گلخانه، هیتر های گازی و برقی هستند. جت هیتر یک سیستم گرمایشی است که در اندازه، قیمت، شکل و کاربرد های مختلف در بازار موجود است. انواع جت هیتر گلخانه معمولأ هیتر های گازی، گازوئیلی، دوگانه سوز و برقی تولید می شوند. بیشتر صاحبان گلخانه هیتری را ترجیح می دهند که، از نظر قیمت مقرون به صرفه است، علاوه بر آن می خواهند در منطقه محلی برای شرایط خودشان مناسب باشد.جت هیتر گازی برای گلخانهبرای راه اندازی جت هیتر گلخانه از نوع گازی از گاز شهری یا کپسول گاز استفاده می کنند. هیتر های گازی تأثیرات مشابه هیتر های برقی دارند. شما باید تهویه کافی را در گلخانه خود داشته باشید، زیرا ممکن است مقدار قابل توجهی دود از آن ساطع شود. دود های ایجاد شده می توانند برای سلامتی شما مضر باشند.

    هیتر برقی گلخانه ای

    جت هیتر گلخانه برقی به دلیل اینکه می تواند گرمایی با  دمای ثابت ایجاد کند، از محبوبیت بالایی برخوردار است. هیچ دود خطرناکی ندارد. هیتر برقی به علت نداشتن دود بهترین انتخاب برای گلخانه هایی است که تهویه کافی داخل گلخانه ندارند. با آنکه ممکن است بهترین انتخاب باشد، اما همچنین از همه انواع جت هیتر ها گران تر است چون مصرف برق این هیتر ها زیاد است.

    چندین گرمکن برقی نسبت به بخاری های برقی وجود دارد که مهمترین آنها این است که یک درجه حرارت ثابت به گلخانه شما ارائه دهد. هیتر های برقی انواع مختلفی دارند. هیتر های گلخانه ای برقی لوله ای از لوله ها برای توزیع گرما در کل منطقه استفاده می کنند. مصرف برق کمتری را دارند، چون تا نیاز به فن ها را از بین برد. فن ها گرما را به مناطق مشخص شده هدایت می کنند.

  • هیتر های گازوئیلی برای گلخانهچون گازوئیل بسیار از نظر قیمت برای مصرف کننده ارزان است. خرج سوخت هیتر های گازوئیلی به صرفه ترین جت هیتر گلخانه است که هرکسی می تواند از بازار خریداری کند. سوخت مورد استفاده مقرون به صرفه است. اگرچه یافتن آنها این روزها کمی سخت است. همچنین دی اکسید کربن را که مورد نیاز گیاهان شماست تولید می کند.به چه تعداد هیتر حرارتی گلخانه نیاز دارید؟این یک سوال دشوار است زیرا این بستگی به اندازه گلخانه(از جمله ارتفاع)، عایق و موارد استفاده از گلخانه دارد. با این حال، برای گلخانه هایی با دیوارهای عایق بندی شده که حرارت ایجاد شده با جت هیتر گلخانه، کمتر هدر می رود تعداد کمتر یا اندازه کوچک تری از هیتر حرارتی گلخانه لازم است. اما بعضی گلخانه ها آنقدر عایق ندارند که حرارت را حفظ کنند. سپس شما همچنین باید به خاطر داشته باشید که، کمترین دمای مناسب در زمستان چقدر است و چه آب و هوایی را که می خواهید در گلخانه ایجاد کنید. برای مثال بزرگترین گلخانه ما 16ft x 30ft است و دارای هیتر گازی تجاری 30000 باشد جوابگو است. این مثال ممکن است ایده ای راجع به آنچه برای وضعیت خود لازم دارید به شما ارائه دهد.برتری های جت هیتر گلخانه برقی
    • برای استفاده بدون دردسر هستند.
    • برق به راحتی برای اکثر مردم در دسترس است.
    • نیازی به دوباره پر کردن سوخت نیست.
    • ترموستات برای کنترل آسان دما( بدون داغ یا سرد شدن) دارد.
    • دمای کاملاً کنترل شده ای را در گلخانه تأمین کنید.
    • دود سمی ندارد.

    نکات منفی هیتر حرارتی برقی

    • گرما ممکن است در بعضی موارد به طور مساوی توزیع نشود( بعضی از گیاهان ممکن است گرمای زیادی دریافت کنند و بعضی دیگر ممکن است یخ بزنند)
    • تنظیم و اتصال سیم های برقی( اگر هنوز سیم کشی وجود نداشته باشد)
    • اگر بیش از حد گرم شود خاموش می شود.
    • مصرف برق زیاد است

    ویژگی های هیتر گازی گلخانه ای

    • استفاده از گاز برای گرم کردن گلخانه شما می تواند به صورت کپسولی باشد و به منبع گاز شهری نیاز ندارید.
    • لازم نیست کابل کشی کنید.
    • مشکل استفاده از گاز دود سمی است که از آن ساطع می شود.
    • به دلیل کنترل ترموستات داخلی، می توان به سرعت دمای زیاد دسترسی داشت.
    • در همه زمان ها به کپسول یدکی نیاز دارد.
    • نیاز به پر کردن کپسول گاز دارد.

    نتیجه گیری

    در فصل سرد جت هیتر گلخانه فضا را برای رشد گیاه گرم می کند. اما نوع و قیمت جت هیتر گلخانه متفاوت است و بستگی به گلخانه شما دارد. اطلاعات را از سایت ما بخواهید.

موتور مخصوص محفظه احتراق جهت سوخت کامل در سری
پمپ گازوییل.
بدنه استنلس استیل یا با پوشش رنگ کوره ای .
الکتروموتور ۰٫۵۵ تک فاز ۲٫۸ آمپر موتوژن .
پروانه اکسیال استنلس استیل شش پره
شیر برقی گاز .
توری محافظ الکتروموتور و فن .
کوره استنلس استیل نسوز .
قابلیت نصب ترموستات محیطی جهت کنترل دمای هوا .
سیستم فوق العاده مکش هوا جهت سوخت کامل .
ابعاد کوچک و عدم نیاز به فضای زیاد جهت نصب .
قابلیت تبدیل سوخت در مدل های مختلف .
موارد استفاده در پروژهای ساختمانی ، پروژه های راه سازی ، سالن های ورزشی ، سالن های صنعتی ، اماکن عومی ، مرغداری ها ، دامداری ها ، گلخانه ها ، استخر ها.